VRIJE TIJD EN HUWELIJK

Vrije Tijd & huwelijk

 

Ook voor vrije tijd en huwelijk zijn onze locaties meer dan geschikt. Zoek je een vakantie met vrienden of je gezin? Een romantische plek voor een trouwerij? Hier lees je wat we voor je kunnen doen.

 

 

Vakantie, weekendje of een dagje weg met family & friends?

Zeilen, naar Friesland, Italië of zelfs Tanzania? Wij hebben veel bijzonders in petto voor jou. Plekken die je niet vindt op de normale bookingssites. Waarvan wij weten dat je er een heerlijke tijd zult hebben, want we kennen ze als onze broekzak. Wat dacht je van die unieke vakantie in Italië, op een berg en een plek waar je de heerlijkste biologische producten krijgt en je als God in…nouja, Italië voelt.

 

We hebben mooie bestemmingen voor kleinere en grotere groepen. Misschien wil jij wel met je club of vriendengroep naar Friesland in een design, maar oude boerderij? Plezier gegarandeerd!

 

En waarom niet nog meer genieten met binnen- en buitenactiviteiten? Hier een greep uit de vele mogelijkheden:

  • zeilen op een zeiljacht of in kleinere boten

  • lunchen op een terras aan het water

  • barbecueën met verse producten en/of een rondleiding op de boerderij

  • wandelen, fietsen of steppen in uitgestrekte bossen

  • (kite)surfen en varen

  • speciale health arrangementen, bijvoorbeeld met Yoga en Mindfullness

 

Iedere locatie heeft een unieke selectie aan activiteiten. Laat weten wat je zoekt of hoe je groep eruit ziet, wanneer je wilt gaan en wat je doel is, dan geven we je inspiratie en denk met je mee.

Weg met familie of vrienden? Geef je wensen door

Trouwen?

 

Met je familie en vrienden in een prachtige stolpboerderij of romantisch in een kasteel of landhuis. Omgeven door de mooiste tuinen en inrichtingen voor de meest prachtige foto’s en om met elkaar van te genieten. Wij hebben de prachtigste suggesties voor jou en jij kiest wat er bij je past.

 

De mooiste inrichting, muziek, bijzondere hapjes en hele diners door culinaire cateraars en koks. Het is allemaal mogelijk. Iedere locatie heeft eigen mogelijkheden en wij weten welke dat zijn en nemen je veel werk uit handen. Dus geef je wensen door en wij denken graag met je mee en helpen de mooiste dag van je leven te maken tot een dag waar je met liefde en plezier van gaat genieten en nog lang met een lach op je gezicht op terug gaat kijken.

Huwelijk? Geef je wensen door

Attachment-1
Attachment-1-7
10995908_846033148773919_500369895892573
IMG_0710
IMG_0714
Attachment-1-8

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial