ONS VERHAAL

WIJ ORGANISEREN NOOIT PRECIES HETZELFDE

Elke groep mensen is anders. Door onze persoonlijke benadering organiseren we nooit precies hetzelfde.  Zo staat Pure Loakations garant voor de bijzondere beleving en dat merk je. Van verse en biologische producten tot een overnachting in een zacht bed in een eeuwenoud kasteel (met prachtige tuinen). Wij kennen alle ins en outs en weten wat werkt voor jouw groep.

 

Wij noemen onze duurzame locaties ‘droomlocaties met een ziel.’ Elk met een eigen pure schoonheid, duurzaam en veel zorg voor details en gastvrijheid. Waar je tot rust komt door de mooie natuur in de omgeving en geniet van de mogelijkheden.

IK BEN NOËLLE…

 

Sinds medio 2018 eigenaar van Pure Loakations. Van nature visueel ingesteld met een voorliefde voor pure authentieke materialen en details. Ik heb gevoel voor het scheppen van een prettige omgeving en sfeer in huizen. Geïnteresseerd in mensen en hun verhaal.

 

Hoe ik mijn oog voor bijzondere en duurzame locaties ontwikkelde…

Deze eigenschappen brachten me naar een HBO interieur, vormgeving en design, vervolgens naar de tijdschriftenwereld, waaronder hoofdredacteur van Cosmo en Margriet waar ik me bezig hield met lifestyle, waaronder wonen. Ook werk en werkte ik in directiefuncties in de zakelijke wereld van online tools, design, duurzaamheid en wellness. Werelden vol mensen, lezers, collega’s en klanten met hun eigen bijzondere verhalen en wensen.

 

Privé richtte ik ondertussen graag huizen voor mezelf en mijn gezin in en die werden vaak gehuurd voor commercials en t.v. series. Of het waren plekken waar vrienden graag kwamen logeren. Altijd natuurlijke, ‘blonde’ en gastvrije plekken. En dat zoek ik ook als ik zelf ergens heen ga.  Zo ontwikkelde ik mijn oog voor bijzondere, unieke en kwalitatief goede locaties.

 

Hoe Pure Loakations ontstond

In binnen- en buitenland ontdekte ik tijdens reizen en bijeenkomsten veel bijzondere locaties, waarvan ik vond: daar zouden meer mensen van moeten genieten en vanaf moeten weten. Stuk voor stuk pareltjes. Ik leerde een aantal eigenaren kennen, ging hun werkwijze steeds meer waarderen en keerde vaak terug.

 

Een doener ben ik ook en tijdens een periode van rust groeide Pure Loakations uit van een idee tot een bedrijf. En met veel plezier help ik nu anderen in hun zoektocht naar een bijzonder moment op een plek die je niet snel vergeet.

 

Mijn geheim?

Ik hoor vaak (naast de prachtige locaties): het persoonlijke contact, de verrassende adviezen, het gemak om het uit handen te geven. Ik heb goed contact met eigenaren, cateraars en organisatoren van activiteiten. Ik weet wat er te doen is in de omgeving en wat er geserveerd wordt. En wat anderen leuk vonden. Die kennis gebruik ik om het anderen steeds opnieuw naar de zin te maken.

 

Kleinschalig en persoonlijk

Ik run Pure Loakations kleinschalig en dat maakt het speciaal. Sommige bedrijven hebben mij ontdekt het afgelopen jaar en keren terug. Op de achtergrond heb ik fantastische hulp, maar als jij iets bij Pure Loakations boekt dan bespreek ik dat zelf met jou en kom met suggesties.  Die persoonlijke touch blijft voor mij belangrijke toegevoegde waarde. Ik ken de locaties immers en heb gevoel voor wat je zoekt. Vaak kan ik zelfs meer voor je organiseren dan de locatie zelf omdat ik ook de omgeving goed ken.

Iets organiseren? Geef door wat je zoekt

2017-06-26-13-22-15-5537
Attachment-1-4
IMG_0708
IMG_0714 kopie
IMG_0715
Attachment-1-8-1

Doelgroepen bestaan uit jongeren die willen leren zeilen, families en vrienden, familiereünies tot aan samen eropuit en ook voor jongeren met de eeuwige jeugd. 

De locaties zijn uitermate geschikt voor grote groepen zoals zeilscholen, verenigingen, bedrijven, families en vrienden. Wij bieden ook de gelegenheid om bij te komen van iets ingrijpends in je leven of om te ontstressen. Speciale health arrangementen kunnen via het formulier op de contactpagina worden aangevraagd.

Overnachtingen

Horecagelegenheid

Feesten

Fietsverhuur

Onze website is geoptimaliseerd voor een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring op elk type apparaat. Vind jouw boeking in de buurt dankzij ons boekingssysteem of te mailen voor speciale aanvragen op maat. Het toegewijde en gepassioneerde team van Pure Loakations heeft aan alles gedacht om je een geweldige ervaring en beleving te bezorgen. We hebben vele activiteiten geselecteerd dat bij je past, de locaties en omgeving, dus kies je beste keuze uit onze selectie met locaties, business, activiteiten en feesten.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial

2017-06-26-13-22-15-5537