Omke Jan

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd onder leiding van ontwerper Piet Hein Eek en architect Iggie Dekkers. Geniet van eten zonder fratsen en schuif aan rond de houtoven of aan de stamtafel.

Piet Hein Eek heeft het ontwerp van de boerderij vormgegeven en uitgevoerd, een eigentijds eerbetoon aan de oude ‘pleats’. Eten en slapen onder één dak.

In de moderne herberg valt het licht door het dak naar binnen, op de lange tafel gemaakt met hout van de zaagmolen verderop aan de Ie. Beneden in de deel een sfeervol restaurant, met levendigheid rondom het vuur. Boven ‘smûke’ kamers met betoverende uitzichten, waar gasten van Omke Jan kunnen overnachten.

De zwart-witte Friese koe is de motor van onze provincie. Daarom krijgt ze bij Omke Jan een ereplaats. Haar melk, haar boter en kaas lopen als een rode draad door het menu van Omke Jan.

Aanbod

Op zoek naar een bijzondere vergaderruimte voor een teammeating, MT overleg, heisessie of directieoverleg?
De inspiratieruimte is hiervoor een perfecte locatie! Een prachtige zaal achter het restaurant waar je in alle rust met elkaar kunt overleggen.
De inspiratieruimte is voorzien van een groot verrijdbaar scherm, flipover en overige middelen.


En natuurlijk wordt er voor een heerlijke lunch of diner gezorgd om de dag compleet te maken.
U wordt een dag heerlijk in de watten gelegd.
Informeer naar de mogelijkheden via info@pureloakations.com of via het contactformulier. 

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial

terras 2018