Loakations

Bekijk hier welke Loakations bij ons zijn aangesloten!

Kasteel ter Leyen

Kasteel Ter Leyen is de perfecte locatie voor een romantische en sfeervolle bruiloft, gezellig familie & vriendenweekend, of zakelijke bespreking.  Verras uw gasten met een verblijf in een echt kasteel, plan een prachtige trouwceremonie in de kasteeltuin, of ga voor een knus zakendiner in het koetshuis. Geniet van een familiefeest in de herensalon of de kelderkroeg, en in een van de slaapkamers staat ’s avonds na een lange dag een zacht bed voor je klaar.

 

Of eet je liever in de jachtkamer? Geen probleem, je bepaald namelijk zélf waar de festiviteiten plaatsvinden of wie de catering verzorgt. Alles voor een bijzonder en persoonlijk verblijf.

DE HOOIBERG

Het Dijkhuis

Prachtig verbouwde en authentieke locatie Het Dijkhuis gelegen in Landelijk Amsterdam biedt u een mogelijkheid om in alle rust te vergaderen op een unieke en inspirerende locatie. Op slechts 15 minuten ten noorden vanaf hartje Amsterdam wordt u verrast door de ontspannen sfeer, huiselijke beleving en schilderachtige omgeving van de Durgerdammerdijk.

Vanuit de sfeervolle vergaderruimte heeft u een schitterend uitzicht op het water met Als het zonnetje schijnt kunt u tijdens de pauzes heerlijk genieten van dit uitzicht op het bijbehorende terras of kunt u een wandeling maken door dit monumentale voormalige vissersdorpje. De gastvrije eigenaresse Anneke Siesling verzorgd overheerlijke mediterrane lunch binnen of op het buitenterras.

Midden in het Groene Hart, op slechts 10 minuten van de A12, ligt deze kleinschalige en groene vergaderlocatie. Landelijk gelegen en toch op een steenworp afstand van Utrecht en Den Haag. De Hooiberg staat privé tot jullie beschikking en biedt alle ruimte om ongestoord te kunnen werken. Vanuit de modern ingerichte vergaderruimte kijk je uit over het groen. 

Letterlijk ín het groen vergaderen? Neem dan plaats op het heerlijke buitenterras. De fijne voorzieningen zoals een brainstormwand, verrijdbaar LCD-scherm en wandbreed whiteboard zorgen ervoor dat je prettig kunt vergaderen, trainen en brainstormen. De zonnepanelen en de warmtepomp maken het bovendien ook een zeer duurzame locatie. Een persoonlijke en gastvrije benadering typeren de service van De Hooiberg.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial