Loakations

Bekijk hier welke Loakations bij ons zijn aangesloten!

Doornveld

Doornveld ligt aan de zuidkant van de Driebergsestraatweg 27 in Doorn, schuin tegenover Beukenrode. Het geheel symmetrische, witgepleisterde landhuis staat op enige afstand van de weg. Voor het huis ligt een door bomen omzoomd gazon, dat het zicht vanuit het huis op de weg geleidt. Links van het huis staat het voormalige koetshuis. Achter de villa bevindt zich een landschappelijke aanleg, gedomineerd door een gazon met enkele solitaire oude bomen. Tevens ligt er een langwerpige vijver met een meervoudige spuitfontein. In de linkerhoek van de tuin bevindt zich een bijzondere Japanse tuin.

Greeneria

De Greeneria Guarene van de eigenaar Andrea Gandiglio ligt in de UNESCO Monferrato Langhe Roero enheeft twee onafhankelijke accommodaties in een groen gebouw, volledig ingericht en geselecteerd door de Greencommerce. Alba, de 'hoofdstad van de truffel' en goede wijn, die op slechts 7 kilometer ligt. The Greenhouse biedt een concrete ervaring van de voordelen voor het milieu en de gezondheid van het leven in hout, baksteen, klei, steen, hennep, natuurlijke verf gemaakt van citrusvruchten. Een sfeervolle B&B met een panoramische tuin, gereserveerde parkeergelegenheid en gratis oplaadpalen voor auto's, scooters en elektrische fietsen.

Fries en Fruitig

In het Friese pittoreske dorpje Nijhuizum, 1 km van Workum, staat deze statige nog in verbouwende fase een kop-hals-romp boerderij met eigen jachthaven die uitkomt op een vaargeul op de Brekke. De voormalige groepsaccomodatie Hof van Friesland is overgenomen door Jelte en Marijke met de daarbij behorende naamsverandering in Fries en Fruitig. De boerderij is aangepast aan de eisen van deze tijd en heeft de accommodatie een geheel eigen en vooral bijzonder karakter gekregen. Deze accommodatie ligt in het rustieke Friese landschap en heeft straks 60 slaapplaatsen, een rijk uitgeruste horecakeuken en is toegankelijk voor rolstoelen.

Arusha Villa

Arusha villa is veilig, luxe en met ruime tweepersoons en familie kamers en samen met het farmhouse geschikt voor groepen tot maximaal 32 personen. Kleinere groepen hebben de mogelijkheid de villa (24 personen) of het farmhouse (8 personen) te boeken. Nog steeds alle privacy die een groep graag wil. 

De villa en het farmhouse is zeer geschikt voor creatieve reizen (schilderen, schrijven, yoga) en voor sportieve reizen (fietsen, hardlopen, Kilimanjaro beklimmen). Vogelaars en natuurfotografen kunnen vanuit de villa de omgeving verkennen. Er zijn meer dan 80 vogelsoorten op hun terrein! Maar ook voor vrienden, families of groepen is onze villa een prachtige basis voor een onvergetelijke vakantie.

Zeildromen

Na het bezeilen van alle wereldzeeën heeft de eigenaar Florian Dirkse zijn eigen zeil bucketlist gemaakt om deze ervaringen te delen met de gasten aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Dus; trek je stoute bootschoenen komende zomer aan, stap aan boord voor een 1-weekse droomzeilvakantie en kom als een ander mens terug vol met nieuwe dromen en ideeën! In het voor en naseizoen (voor 8 juli en na 3 september) organiseert Zeildromen vanuit Hellevoetsluis bedrijfsuitjes. Zeil een dag of een middag met je collega`s mee op het Haringvliet of koersen we in een paar dagen heen en weer naar Engeland? Combinatie met een lezing van Florian Dirkse is ook mogelijk.

Omke Jan

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd onder leiding van ontwerper Piet Hein Eek en architect Iggie Dekkers. Geniet van eten zonder fratsen en schuif aan rond de houtoven of aan de stamtafel.

Piet Hein Eek heeft het ontwerp van de boerderij vormgegeven en uitgevoerd, een eigentijds eerbetoon aan de oude ‘pleats’. Eten en slapen onder één dak.

GeWoonboot

Op de geWoonboot kun je niet 'gewoon' vergaderen. Gasten zijn altijd verrast en stappen al met een positieve verwachting aan boord.

Stap uit de dagelijkse hectiek op dit bijzondere stukje van Amsterdam-Noord. GeWoonboot ligt aan de NDSM-werf, een magische en inspirerende plek.

Het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je voelt je vrij en dat is een perfecte basis voor een succesvolle bijeenkomst.

De geWoonboot is een autarkische woonboot, dit wil zeggen, zij voorziet in haar eigen energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. Duurzaamheid aan boord komt terug in zowel de techniek van de boot als in de bedrijfsvoering van eigenaren Joan Kramer en Jan Huisman. Boek je de geWoonboot? Dan boek je een ‘eerlijke’ plek met een oprecht verhaal.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial