Kasteel ter Leyen

Het kasteel is omgeven door een schilderachtig landschap. Ga terug in de tijd en verdwaal in de weelderige Engelse landschapstuin. Duw de kasteeldeur open en kom binnen in een authentieke jachtkamer. Dwaal door het kasteel en ontdek de landelijke keuken, sfeervolle salons, en 13 bijzondere slaapkamers met ieder hun eigen stijl. De salons zijn zeer geschikt voor een ceremonie of familiefeest, of voor een ongedwongen zakelijke bespreking. Diep onderin het kasteel ligt de kelderkroeg, sfeervol ingericht als een bruin café waar iedereen zich thuis voelt. 

Meer ruime nodig? Dat kan met het koetshuis, portierswoning, of op de camping.

De mogelijkheden bij Kasteel ter Leyen zijn eindeloos en niets is te gek. 

Interesse of graag een aanvraag indienen? Dat kan op de contactpagina van Pure Loakations.

Aanbod

Kasteel Ter Leyen is de perfecte locatie voor een romantische en sfeervolle bruiloft, gezellig familie & vriendenweekend, of zakelijke bespreking.  Verras uw gasten met een verblijf in een echt kasteel, plan een prachtige trouwceremonie in de kasteeltuin, of ga voor een knus zakendiner in het koetshuis. Geniet van een familiefeest in de herensalon of de kelderkroeg, en in een van de slaapkamers staat ’s avonds na een lange dag een zacht bed voor je klaar.

 

Of eet je liever in de jachtkamer? Geen probleem, je bepaald namelijk zélf waar de festiviteiten plaatsvinden of wie de catering verzorgt. Alles voor een bijzonder en persoonlijk verblijf.   

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial