Greeneria

De Greeneria Guarene van de eigenaar Andrea Gandiglio ligt in de UNESCO Monferrato Langhe Roero en heeft twee onafhankelijke accommodaties in een groen gebouw, volledig ingericht en geselecteerd door de Greencommerce. Alba, de 'hoofdstad van de truffel' en goede wijn, die op slechts 7 kilometer ligt. The Greenhouse biedt een concrete ervaring van de voordelen voor het milieu en de gezondheid van het leven in hout, baksteen, klei, steen, hennep, natuurlijke verf gemaakt van citrusvruchten. Een sfeervolle B&B met een panoramische uitzicht, gereserveerde parkeergelegenheid en gratis oplaadpalen voor auto's, scooters en elektrische fietsen.

Greeneria 1

GREENERIA n. 1 heeft een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer met douche en een woonkamer met een tafel en stoelen, een slaapbank voor twee personen, een kitchenette met inductieplaat en een koelkast om gasten volledige inrichting te bieden. Perfect voor zowel weekends als lange verblijven.

De prijs van de accommodatie is voor de gehele accommodatie, voor maximaal 4 personen, inclusief toeristenbelasting en ontbijt met biologische producten van onze producenten. "Bed met koffie" is de formule van B & B en Accommodatie GREENERIA Holidays, gerenoveerd, ingericht, schoon en geserveerd met natuurlijke en biologische producten.

Greeneria 2

GREENERIA n. 2 is een zelfstandig tweekamerappartement van ongeveer 50 vierkante meter. Ideaal voor een jong stel of een groep vrienden, de GREENERIA n. 2 van Guarene heeft een slaapkamer met een badkamer, een woonkamer met twee eenpersoons slaapbanken op een futon, een tafel met stoelen en een grote "wellness" badkamer met waterval en ontspanningsbedden. Geweldig voor het weekend en korte verblijven. De prijs van de accommodatie is voor de gehele accommodatie, voor maximaal 4 personen inclusief toeristenbelasting en ontbijt met biologische producten van onze locale producenten. "Bed met koffie" is de formule van B & B en Accommodatie GREENERIA Holidays, gerenoveerd, ingericht, schoon en geserveerd met natuurlijke en biologische producten van fabrikanten en ecodesigner die betrokken zijn bij het project.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial