GeWoonboot

Op de geWoonboot kun je niet 'gewoon' vergaderen. Gasten zijn altijd verrast en stappen al met een positieve verwachting aan boord.

Stap uit de dagelijkse hectiek op dit bijzondere stukje van Amsterdam-Noord. GeWoonboot ligt aan de NDSM-werf, een magische en inspirerende plek.

Het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je voelt je vrij en dat is een perfecte basis voor een succesvolle bijeenkomst.

 

De geWoonboot is een autarkische woonboot, dit wil zeggen, zij voorziet in haar eigen energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. Duurzaamheid aan boord komt terug in zowel de techniek van de boot als in de bedrijfsvoering van eigenaren Joan Kramer en Jan Huisman. Boek je de geWoonboot? Dan boek je een ‘eerlijke’ plek met een oprecht verhaal.

Catering tijdens je verblijf


De geWoonboot verzorgt ontbijt, lunch, borrel en diner en werkt nauw samen met lokale cateraars die biologische en/of lokale producten gebruiken. Tevens zijn het cateraars die een sociaal duurzame bedrijfsvoering hanteren.

Bijvoorbeeld Iambe, een biologische bakkerij waar mensen met een verstandelijke beperking onze heerlijke koekjes bakken. En met lunch van Freud, een restaurant waar mensen werken met een psychiatrische achtergrond die weer werkervaring opdoen in de keuken van dit restaurant. 

Aanbod

Flexibele indeling 
De woonboot met een totaal oppervlak van 120 m2 en is geschikt voor een vergadering, training, brainstormsessie, heisessie, off-site meeting, duurzaam bedrijfsuitje of een borrel voor 2 tot 30 personen.

Zaalcapaciteit theateropstelling:
Gehele boot: 30 personen

IJ-zaal: 25 personen
Theo Fransmankamer: 8 personen
Extra break-out room beschikbaar bij het huren van de gehele boot

De geWoonboot is te huur per ruimte of in zijn geheel, de hele dag of per dagdeel.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial