Fries en Fruitig

Fries en Fruitig is een prachtig verbouwde kop-hals-romp boerderij met eigen jachthaven. Mooi gesitueerd als entree naar het pittoreske Fries dorpje Nijhuizum, gelegen 1 km afstand van Workum.

 

De voormalige groepsaccomodatie Hof van Friesland is overgenomen door Jelte en Marijke met de daarbij behorende naamsverandering in Fries en Fruitig. De boerderij is aangepast aan de eisen van deze tijd en heeft de accommodatie een geheel eigen en vooral bijzonder karakter gekregen.

De boerderij ligt aan een zijtak van de Vlakke Brekken, ademt de rust uit van het adembenemende Friese landschap en bevindt zich op loopafstand van het knusse Workum, alsook nabij de elfsteden route en aan een van de drukste fiets- en wandelroutes van Friesland. Het NS station van Workum bevindt zich op 2 km afstand.

Deze locatie wordt gefaseerd aangepast en biedt nu ongeveer 30 slaapplaatsen verdeeld over 3 slaapgedeeltes, op termijn uit te breiden naar 60 slaapplaatsen verdeeld over 6 kamers.

Tevens is er de beschikking over een zeer professionele horeca keuken, een nieuwe zeer moderne sanitaire ruimte, een grote maar zeer gezellige eetzaal, lounge ruimte, etc. Natuurlijk is deze lokatie rolstoel vriendelijk.

 

De boerderij is bij uitstek geschikt voor zeilkampen, familiereünie’s, arrangementen voor vrienden en bedrijven, en een idyllische lokatie voor huwelijken, recepties, feesten, e.d. in de prachtige authentieke boerenschuur.

Tevens voor vergaderingen, events, seminars, congressen, overnachtingen met of zonder catering op maat.

Trouwen is evt. mogelijk in het op loopafstand gelegen prachtige kerkje van Nijhuizum.

Het terras van 300 m2 is zuidelijk gesitueerd.

Fries en Fruitig

Deze loakation is boeken voor dag(delen), weekenden, mid-week, gehele week of zelfs een langere periode.

In goed overleg is de huur van fietsen, sloep met of zonder kapitein, picknickmand met inhoud mogelijk. Ook is gebruik van de horeca keuken mogelijk voor ontbijt, lunch of diner. 

Dit alles op aanvraag via info@pureloakations.com

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial