Doornveld

Doornveld ligt aan de zuidkant van de Driebergsestraatweg 27 in Doorn, schuin tegenover Beukenrode. Het geheel symmetrische, witgepleisterde landhuis staat op enige afstand van de weg. Voor het huis ligt een door bomen omzoomd gazon, dat het zicht vanuit het huis op de weg geleidt. Links van het huis staat het voormalige koetshuis. Achter de villa bevindt zich een landschappelijke aanleg, gedomineerd door een gazon met enkele solitaire oude bomen. Tevens ligt er een langwerpige vijver met een meervoudige spuitfontein. In de linkerhoek van de tuin bevindt zich een bijzondere Japanse tuin.

Aanbod

Het huis is gebouwd in eclectische bouwstijl met een symmetrische voorgevel. Het zadeldak met windveren heeft opvallende druppelvormige versieringen. Tussen de door puntgevels bekroonde hoekpartijen bevindt zich een loggia. De Serre en Ter Borgzaal, Bibliotheek, Salon en het Voorplein zijn te boeken voor recepties, diners en bijeenkomsten.  Ze ontvangen groepen tot maximaal 24 personen. De lunchen en diners worden verzorgd door Oud London en kunnen worden aangevraagd via info@purelokations.com. Dit geldt ook voor het boeken van overnachtingen in de buurt van het Landgoed Doornveld.

De serre locatie is € 500,-  per dagdeel en voor de hele dag €1000,-  exclusief lunch en diner.

De middenzaal is voor klein gezelschap 6 tot 8 man en  apart te huren voor € 300,- per dagdeel exclusief lunch en diner.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial

IMG_6373