Boergondineren

Sfeervol biologisch eten bij de boer, vers van het land, dat is Boergondineren. Ze stellen het menu in nauw overleg met je samen, wanneer je met een groep(je) mensen komt. Ze doen daarvoor suggesties, waarbij zoveel mogelijk kiezen voor seizoensgebonden streekproducten. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid, puurheid en eenvoud staan voorop. Daarbij laten ze zich inspireren door de eerlijke volkskeuken uit diverse landen in Europa.
Je kunt ook kiezen voor een van hun specialiteiten, zoals lamsbouten, zalmen of speenvarken, om er enkele te noemen. Bijvoorbeeld met gegrilde groenten en aardappeltjes uit de oven.
Boergondineren werkt samen met een selecte groep leveranciers. Zo betrekken ze al hun biologische vlees van de alom bekende slagerij Waterlant’s Weelde. 

 

Boergondineren is te  boeken voor huwelijken, vergaderingen, feesten en partijen of  met een groep vrienden en familie en word je ontvangen in een sfeervol ingerichte ruimte met een open keuken en een bar met tapinstallatie. In deze ruimte is plaats voor 50 personen.

In de open keuken bereiden ze de lekkerste Boergondische gerechten, die aan lange tafels worden geserveerd. Hier bevindt zich het buitenterras en heb je een geweldig uitzicht op Durgerdam, aan de andere kant zie je het jongvee en de hooiberg. Zowel bij het buitenterras als bij de hooiberg kunnen de kinderen spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest. ‘s Winters plaatsen ze een muur van stro aan de open kant van de veldschuur en wordt deze verwarmd.


Je kunt Boergondineren ook boeken als onderdeel van een groter geheel, zoals een bedrijfsuitje of voor de receptie van een bruiloft. Organiseer je een fietstocht? Dan kunnen wij bijvoorbeeld halverwege klaar staan met een tiptop verzorgde lunch. Daarnaast doen wij ook de catering voor Hof van Friesland.

Aanbod

In alle rust vergaderen bij de boer? Brainstormen?
Ook dat kan bij Boergondineren. Met het inspirerende uitzicht op de polders en Durgerdam op de achtergrond.
Er is een prima wifi internetverbinding. Tussendoor kun je je ontspannen op het terras of even de benen strekken tijdens een korte rondleiding door de boer of boerin, als je dat wilt.
Terwijl jij vergadert, bereiden wij een smaakvolle lunch. Daarbij spelen we graag in op eventuele speciale wensen.

De vergaderlocatie van Boergondineren is makkelijk te bereiken en parkeren is gratis.
Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor vergaderen tot 24 personen en in theater opstelling tot 50 personen.

Prijzen zijn op aanvraag en te boeken via info@pureloakations.com

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial