BEDRIJVEN EN TRAINERS

Alles voor bedrijven

Wil jij iets organiseren voor je bedrijf? Dat is meestal een behoorlijke klus. Wij hebben alvast de juiste plek voor je: alle ruimtes die je je maar kunt wensen. Duurzaam en uniek ook nog, dus hier kun je mee voor de dag komen! Wij zorgen dat je heisessie, teambuilding, meeting of brainstormsessie goed verloopt en de ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Alles goed geregeld, heerlijk eten en de perfecte entourage om tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Even de zinnen verzetten bij een ludieke, sportieve of relaxte activiteit? Wij zitten vol ideeën. En altijd prachtig uitzicht en mooi weer? Dan ga je natuurlijk heerlijk naar buiten.

 

Ook voor congressen, seminars of workshops hebben we ruimtes met een prachtige sfeer. Of wat dacht je van een health arrangement om zakelijk te relaxen en lekker bij te komen? Goed voor teams en medewerkers die even stoom af willen blazen. Er kan zoveel, we hebben teveel om op te noemen!

 

Wil jij iets organiseren? Maak het jezelf makkelijk. Neem contact op en we vertellen je meer.

Trainer of coach? Met onze co-creatie organiseer jij alles in een handomdraai

Ga voor onze co-creatie met de trainers en coaches die te boeken zijn individueel of in groepsverband bij Pure Loakations. Ieder met een eigen specialisme in leiderschap en teamkracht ontwikkeling, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke kracht en stressreductie. Wij hebben de locaties om cursussen, lezingen , masterclasses, kampuurcoacing en het begeleiden van heisessies en workshops tot volle bloei te laten komen.

Tobias Stöcker

Tobias is adviseur en coach op het gebied van Team Kracht ontwikkeling en expert in het begeleiden van groepsprocessen. Daarbij combineert hij zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven – als duurzaamheidsmanager en organisatieadviseur – met zijn passie voor de natuur. Waar het past bij de doelen van de groep wordt het werk binnen en buiten de locatie afgewisseld. Hij is een uitermate geschikte facilitator voor heidagen en workshops.

 

Marianne Smit

 

Marianne Smit is gediplomeerd mindfulness trainer. Zij geeft inspirerende mindfulness en emotionele intelligentie training, workshops en clinics. Werkend vanuit baanbrekend onderzoek en expertise worden praktische handvatten, de nieuwste inzichten en oefeningen aangereikt om ontspanning, veerkracht en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen! De volgende thema’s en activiteiten kunnen worden verzorgd: mindful bewegen (in de natuur), mindful yoga, introductie mindfulness en leren mediteren, impact & aanpak van stress, empathie, compassie, altruïsme en mindful leiderschap. 

 

 

Cathy Samé Lottin

 

Cathy Samé Lottin is een ervaren therapeut, coach en trainer op basis van vitaliteit, stressmanagement, (bedrijfs)oefentherapie, werkplekadvies en corporate wellness. Ze is een expert in ontspanningstechnieken en evidence-based methoden. De afgelopen 15 jaar gaf ze zo'n 30.000 behandelingen waarin ze gespecialeerd is in het gebruik van hightech technologie van biofeedback (Heartmath en spierbiofeedback). Deze methode creeërt een ​​hogere impact en resultaten in een korte tijd. Met haar allround expertise en levendige en positieve instelling is ze een ultieme coach in programma's voor bedrijfsontspanning, mindset, veerkracht en vitaliteit.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial