ARUSHA VILLA

Arusha villa is veilig, luxe en met ruime tweepersoons en familie kamers en samen met het farmhouse geschikt voor groepen tot maximaal 32 personen. Kleinere groepen hebben de mogelijkheid de villa (24 personen) of het farmhouse (8 personen) te boeken. Nog steeds alle privacy die een groep graag wil. De villa en het farmhouse is zeer geschikt voor creatieve reizen (schilderen, schrijven, yoga) en voor sportieve reizen (fietsen, hardlopen, Kilimanjaro beklimmen). Maar ook voor vrienden, families of groepen is de villa een prachtige basis voor een onvergetelijke vakantie.

 

Tarieven voor een tweepersoons kamer inclusief ontbijt € 250,- per nacht. Andere verzoeken, (meerdere mensen per kamer), etc. zijn op aanvraag.

Aanbod

De omgeving van Arusha Villa is prachtig. Je kunt hier eindeloos wandelen, onder begeleiding van een gids. Ze hebben een waterbron gelegen in een monumentaal bosgebied waar tientallen vogelsoorten te vinden zijn. In de omliggende dorpjes vind je het authentieke Tanzaniaanse leven. Kinderen in uniform op weg naar school, hun moeder met kilo’s bananen op weg naar de markt. Hier rondslenteren is al een beleving op zich. Verder kun je in de directe omgeving golfen, paardrijden, fietsen, kanoën en heel veel wandelen. 

De Mount Meru ligt in de achtertuin. Een wandeling van drie dagen brengt je naar de top op bijna 4.500m. De Kilimanjaro, op bijna 6.000 meter hoogte, kun je ook bedwingen. Neem hiervoor 6 tot 8 dagen. 

 

Aan natuur geen gebrek in Tanzania. In Arusha National Park, op een kwartier rijden van de villa, vind je zebra’s, giraffes, buffels, apen en nog veel meer. Ook hier kun je wandelen. Dichter bij de natuur kun je niet komen. Voor olifanten is een dagtocht naar Tarangire National Park de uitgelezen plek om te bezoeken. In dit park leeft de grootste olifanten populatie van Tanzania. En een leeuw kom je hier ook zeer regelmatig tegen.

 

Voor wie geïnteresseerd is in de verschillende stammen van Tanzania, organiseren zij dagtochten naar Olpopongi, een openlucht museum over en door Maasai.  

 

Neem contact op voor meer mogelijkheden, zoals een complete rondreis door het noorden van Tanzania met begin en eind in Arusha Villa.

Adres

Monnickendammerrijweg 10

1452 PK Ilpendam

Contact ons

Noëlle van Eijk

TEL: +31  (6)  23 68 42 06   

E-MAIL: info@pureloakations.com

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2018 Pure Loakations website realisatie: JSocial

DSC00385_edit